Lediga tjänster

Fullstack utvecklare

Vill du vara med på en startupresa som går framåt med full kraft? VisualBy är en digital tjänst vars idé är att förenkla rapportering av ekonomi. Våra lösningar gör att alla oavsett ekonomikunskaper får en förståelse av hur välmående företaget är.

Vi växer i snabb takt och därför söker vi dig som är fullstack-utvecklare till vårt utvecklingsteam. Hos oss arbetar du i ett tajt team varierande uppgifter med fokus på kvalitet och långsiktighet. Du kommer att arbeta med funktioner i vårt system där du kan vara delaktig i hela processen från planering till driftsättning.

Vår plattform är byggd på etablerade teknologier som Java, Spring, Hibernate, MySQL samt TypeScript och körs på Amazon Web Services.

Vem är du?
Vi letar efter en nyfiken problemlösare som är självgående, ansvarstagande och strukturerad. Vi tror att du tycker det är lika spännande som vi att tänka kring hur innovativa teknologier kan kombineras med vår affärsidé. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet. Vi tror att du har:

  • relevant utbildning, t.ex. högskole- eller civilingenjörsexamen inom systemutveckling
  • minst tre års arbetserfarenhet av system-/webbutveckling
  • erfarenhet av att arbeta med Java eller motsvarande Web API-språk
  • kunskap om frontendutveckling (HTML, CSS, TypeScript, AngularJS)

Så är det att arbeta hos oss
Vi är ett entreprenörsdrivet, medarbetarägt företag med kontor i centrala Linköping. Vi har hög utvecklingstakt med enorm potential i en dynamisk bransch. Hos oss får du en varierande och utmanade roll.

Du får också:

  • vara med på en spännande startupresa
  • ett tajt och engagerat medarbetargäng
  • en flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansjobb när det passar
  • friskvårdsbidrag
  • du väljer utrustning själv

Om VisualBy AB
VisualBy Sweden AB driver sedan 2020 en innovativ SaaS-tjänst för ekonomirapportering. Våra användare är styrelsemedlemmar och ledningsgrupper.

VisualBy har på kort tid blivit ett nödvändigt verktyg för drygt 500 företag i Sverige. Med vind i seglen expanderar bolaget och ökar utvecklingstakten med en vision om att inom några år expandera i Europa och världen.

Om tjänsten
Start: Snarast möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Placering: Linköping

Ansökan
Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.
Skicka din ansökan till career@visualby.com

För att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.